Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Rendben
   

Álláslehetőség a Sat.Hu Antenna Szakáruházban

PRECÍZ ÉRTÉKESÍTÉSI ASSZISZTENST KERESÜNK...

...aki hatékonyan segíti az értékesítők munkáját

Rólunk:

A CÉG:
Műszaki szakáruházunkban olyan kütyüket értékesítünk, amik a TV-zéshez kellenek, mint a parabola antenna, digitális vevő, vagy speciális modulátor. 
Olyan különleges rendszerek telepítését végezzük, amihez sokan hozzá sem fognak, vagy már beletört a bicskájuk.
Ezek kapcsán olyan érdekes helyeken dolgozunk, mint színházak, hotelek, követségek, börtönök, TV stúdiók, hajók, vagy a hadsereg.

CSAPATUNK:

A ZENÉSZ. Felbukkanási helyei, próbatermek, underground fesztiválok, klubok színpadán, legyen az a XX. kerületben, Berlinben vagy Isztambulban. Kiadványai már a világ minden részére eljutottak.

A KÜTYÜMÁNIÁS:.Mindent szétszed és összerak, legyen az mobiltelefon, számítógép, robogó, vagy traktor. A növényeket nem bántja, mert húsimádó.

AZ ANYUKA. Valószínűleg telepatikus képességekkel rendelkezik, 
távolról is mindent tud, mindenre figyel és mindenről gondoskodik. 
Finomságokkal tömött fonott kosárral érkezik, kifosztva távozik.

AZ UTAZÓ. Előfordulási helyei a pilisi erdők, a Szahara homokdűnéi, Dél-Amerika dzsungelei, eldugott indiánfalvak, elveszett városok, főleg olyan helyek, ahová a turisták már nem merészkednek.

A KOCKA. Internet és kávé csörgedezik az ereiben. Amikor feláll a géptől egyből sziklát mászik, vagy olyan biciklire pattan, amire az öngyilkosjelölteken kívül mások nem vágynak.

Olyan személyt keresünk, aki illeszkedik színes kis csapatunkba, emellett precíz, és elemében van, ha mindent rendszerezhet, adminisztrálhat. Szívesen dolgozik az értékesítők keze alá azzal, hogy elvégez minden szükséges adminisztrációs feladatot. Legyen az áru bevételezés, számlázás, nyilvántartás, kassza kezelés. Felveszi a telefonokat, de ha kell összecsomagolja a neten rendelt tételeket. Nyitott az új technológiák elsajátítására és minden más tudásra, 
amivel fejlesztheti magát és a cégünket. Képes felelősségteljesen önállóan is dolgozni.

Ha ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy velünk dolgozz a Bp- IV. kerületi üzletünkben, 
akkor jelentkezz a referenciadús, fényképes szakmai önéletrajzoddal:

Tipp: Ha szeretnél kiemelkedni a jelentkezők közül, akkor írd meg, hogy szerinted miért Te lennél nekünk a legjobb választás, illetve azt, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni. Ha van az ismeretségi körödben olyan akinek ez érdekes lehet, megköszönöm, ha megosztod.