Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Kiváló antenna a MinDig TV vételére: Engel Max 50 HD

Kiváló antenna a MinDig TV vételére: Engel Max 50 HD

Az Engel Magyarországon is bemutatta a legjobb antennájának továbbfejlesztett változatát.

A kis mérete ellenére is nagy nyereségű antenna továbbfejlesztett változatát, május 30-án a sat.hu akadémia keretein belül mutatta be a spanyol gyártó képviselője a magyar szakembereknek. 
Hazánkban is jó ismert az Engel Max 50 HD az antennaszerelők körében, hiszen ragyogó vételi képességgel rendelkezik és jól teljesít a kevésbé ellátott területeken is. A 17,5 dB-es antennanyereség egy  1 méteres antenna esetében kiemelkedően jónak számít.
A MAX 50 antenna a zászlóshajó az Engel termékei között és ezt a pozíciót várhatóan meg is őrzi a közelmúltban végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően.
Az új MAX-50HD-t az innovatív “klick-klack” technológiának köszönhetően, szerszámok nélkül, egyszerűen és gyorsan lehet telepíteni.  
 
pastedGraphic_1.pdf
 
A dipolház teljesen vízálló, tökéletes védelmet biztosít a beépített szimmetrizálónak az eső vagy pára ellen. 
 
pastedGraphic_4.pdf
 
Sok antenna nyeresége a sáv felső tartományában felé jelentősen csökken, pedig a digitális adók jó részét Magyarországon épp a felső csatornákon sugározzák. Ezért előnyös, hogy a Max 50-et úgy tervezték hogy a sáv felső tartományában teljesítsen a legjobban, pontosan ott, ahol szükség van rá.
A mérések és a tapasztalatok azt mutatják, hogy az adók mintegy 80 km-es körzetében biztonsággal lehet rá számítani.
Az Engel a tervezés során kicsit előbbre tekintett  a konkurenseinél. A digitális átállás befelyeztével a 61-69-es csatornák közötti frekvencia tartomány a mobilszolgáltatókhoz kerül egész Európában. Ekkor szükség lehet a meglévő antennák korrekciójára, hisz a nagyteljesítményű GSM jelek zavart okozhatnak a tévé vételben. Az ENGEL Max antennákon egy mozdulattal kicserélhető a dipol ANTI-GSM változatra, ami kiszűri a GSM sávból érkező zavarokat, így az átállás után is tökéletes lesz a tévévétel.
pastedGraphic_5.pdf

Az Engel MAX 50 HD antennák tulajdonságai összefoglalva:

  • Nagy szilárdságú és merevségű extrusion alumínum elemek
  • A direktorok masszívan csatlakoznak a központi tengelyhez
  • Korrózióvédő kezelés a műanyag elemeken
  • Nagy méretű, dupla reflektor panel
  • Merev reflektorok
  • erősített csődipól
  • Az UHF sávra optimalizált méretezés
  • Egyszerű dőlésszög állítási lehetőség
  • H/V polaritás beállítási lehetőség

Az Engel MAX 50 HD antenna jó választás a MinDigTV vagy a MinDigTV extra vételéhez, akár LCD vagy plazma TV-hez, akár set-top box-hoz.A felszerelése nagyon egyszerű, nem igényel semmilyen szakértelmet. A levezető koax kábelt úgynevezett  F-csatlakozóval lehet rákötni, ami az antenna dobozában megtalálható.A szerelés lehet erkélyre, falitartóra, tető árboc-ra egyaránt.  Az Adók közelében akár tetőtéren belül elhelyezve is kiváló, zavarmentes vételt biztosít. A nagy nyeresége lehetővé teszi, hogy külön erősítés nélkül, akár két televízió készüléket vagy dekódert is ellásson megfelelő antenna jellel.

Tartalomhoz tartozó címkék: mindigtv antenna