Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Új VU+ termékek a kínálatunkban

Folyamatosan frissítjük a termékkínálatunkat, hogy ténylegesen naprakész eszközöket tudjunk biztosítani. Ezért az egyik legnépszerűbb termékünk termékünknek, VU+ Zero típusú beltéri egységnek a legújabb változata a VU+ Zero 4K már kapható. Sokan kedvelik a VU+ set top boxait a testreszabhatóságuk és a konfigurálhatóságuk miatt. Ezek inkább számítógépek mint TV kiegészítők, ezért szükséges a használathoz némi tájékozottság a Linux alapú eszközök terén. Azonban ha ez megvan akkor nagyon sok mindenre használható megbízhatóan a Zero és Zero 4K típusú beltéri egységek.

Az újonnan elérhető Zero 4K -hoz egy másik új VU+ termék is érkezett: PVR kit. Ez lényegében egy a Zero 4K dizájnját követi és alapterületre is ugyanakkora. Ezeken felül, úgy alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a beltéri egységhez.

Mintha egy VU+ Zero 4K lenne rajta:

És ilyen amikor ténylegesen össze vannak kötve:

Ez nagyon jó koncepció ha a beltéri egység egy központi helyen van, mivel így esztétikusan el lehet rejteni a filmekkel teli merevlemezt. 

Még egy VU+ érdekesség

Kapható már a VU+ UNO 4K SE, ami az UNO 4K utóda, és sok tekintetben túltesz az elődjén. 

Mit rejt az UNO 4K SE doboza?