Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Digitális földfelszíni beltéri egységek

Mindig tv set top box

A MindigTV az Antenna Hungária ingyenes TV szolgáltatása, amit az egész országban hagyományos TV antennával lehet fogni. A vételhez DVB-T tunerrel rendelkező TV készülékre, vagy DVB-T vevőre van szükség.

Ez utóbbit többféle néven is nevezik: 
- Mindig tv set top box
- Mindig tv beltéri
- Mindig tv box
- set top box
- Mindig tv beltéri egység
- DVB-T vevő
- Mindig tv dekóder
- Mindig tv vevő

A vásárlás előtt érdemes átgondolni, hogy elegendő-e a 12 ingyenes program, vagy ennél jóval több csatornát szeretnénk nézni. Ha ez utóbbi, akkor elő kell fizetni a MindigTV Extra-ra, ami az Antenna Hungária fizetős TV szolgáltatása. Ennek vételéhez conax kártyaolvasóval ellátott set-top box-ra van szükség.

Léteznek olyan MindigTV vevők, amelyeken DVB-T2/C felirat van. Ezek a készülékek nem csak a MindigTV vételére, hanem egyes kábelTV szolgáltatók jeleinek megjelenítésére is alkalmasak (DVB-C).

FONTOS! ezek a készülékek NEM alkalmasak műholdvételre (tányérosTV)

Sajnos az Antenna Hungária üzletpolitikája miatt a készülékek vonatkozásában inkább az olcsóbb, nem pedig a minőségi, és nagy tudású készülékek terjedtek el.

Ha valaki megengedheti magának, érdemes valamelyik DVB-T tuneres VU+ készülék vásárlását megfontolnia, mert képminőség, megbízhatóság és szolgáltatások tekintetében zongorázni lehet a különbséget.

A MindigTV beltéri egység választásánál a következőket érdemes végiggondolni:

Kellenek-e kódolt adások? (MindigTV Extra)
Szeretnénk-e egyszerre rögzíteni és nézni is a TV adásokat?
Kell-e, hogy kábelTV hálózaton is működjön a készülék?
Szükségesek-e az extra TV okosító funkciók (Youtube, internet rádió, IPTV, felnőtt tartalmak, stb)

Rendezés:
Nézet:
Átlagos értékelés: 3 / 5 csillag!
Raktáron
31.900 Ft