Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Fontos változások és INGYENES kiszállítás

Cégünk 2002-es megalakulása óta folyamatosan törekszünk az innovációra és a vevőink lehető legjobb kiszolgálására. Ezen a téren ismét nagy lépésre szántuk el magunkat, ami téged is érint.


2021. március 1-től a termékeink raktározását, csomagolását és kiszállítását a Complexpress Logisztika Kft. bevonásával végezzük. 

professzionális logisztikai szolgáltató segítségével az alábbi területek fejlődése várható:
  • rugalmas raktárméret - az utóbbi időben már gyakran nem fértünk el a raktárunkban, ezt a gondot örökre elfelejthetjük
  • kiszámíthatóbb szállítás - a szerződésünknek megfelelően a délig beérkezett rendeléseket még aznap átadják a futárnak és 99%, hogy másnap megkapod
  • pontosabb információk a csomagok érkezéséről - kis csomag esetén a küldeményt az MPL szállítja ki, amiről SMS-t kapsz. Az utánvétes küldeményeket bankkártyával is kifizetheted. Ha nem tudod átvenni a csomagot, akkor díjmentesen újra megpróbálják a kézbesítést, vagy leteszik a legközelebbi postára és onnan elviheted.
  •  a több csomagból álló küldemény kézbesítése előtt kb. 1 órával a futár felhív telefonon, hogy egyeztessen az átadásról
Naponta 3 munkatársunk munkaidejének a felét fordítottuk logisztikai feladatok ellátására. Az átállást követően több időnk marad
  • ismertető videók, termékleírások, és tesztek készítésére, hogy képbe hozzunk
  • a kommunikációra veled, hogy megválaszolhassuk a kérdéseidet
  • új termékek felkutatására, hogy a legújabb és legjobb eszközökkel szolgálhassunk
  • a beszerzések színvonalának emelésére, hogy a lehető legkevesebb legyen az áruhiány

 

Bár minden tőlünk telhetőt elkövetünk a gyors és zökkenőmentes átállás érdekében, előfordulhatnak előre nem látott nehézségek, amiket "röptében" kell megoldanunk. Lehetnek, lassulások vagy pár napig akadozhat a rendelések kiszolgálása. 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS 10 000 Ft feletti rendelés esetén

Szeretnék előre elnézést kérni, ha az átállás miatt kellemetlenség ér és kompenzációképpen átvállaljuk a megrendeléseid futárköltségét, azaz a webáruházunkban 2021. március 10-én éjfélig leadott rendeléseidet 10.000 Ft értékhatár felett, INGYENESEN szállítjuk ki.
Ehhez nem kell mást tenned, mint a webes rendelésed leadásakor a szállítási módoknál válaszd az "Ingyenes kiszállítást kérek" lehetőséget.