Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Hogyan válassz távirányítót?

Hogyan válassz távirányítót

Szinte elképzelni sem lehet az otthoni műszaki szórakoztató centrum vezérlését távirányítók nélkül! Elmondjuk mi alapján válaszd ki a számodra megfelelőt.

Hogyan válassz távirányítót? - Mikor milyen távirányító ajánlott?

Maga a távirányító egy kétségtelenül hiánypótló termék! Szinte elképzelni sem lehet az otthoni műszaki szórakoztató centrum vezérlését távirányítók nélkül!

Azonban a tapasztalat azt mutatja, hogy egy távirányító hamarabb válik üzemképtelenné mint az az eszközt amit vezérelni akarsz vele. Ilyen esetekben jön jól ha tudsz gyorsan beszerezni az eredetivel megegyező tudású távirányítót, legyen szó tévéről, set top boxról vagy akár klímáról.

Jó hírünk van, mert kaphatóak a kínálatunkban előre felprogramozott távirányítók, amiket a csomagolásból kivéve szinte azonnal (elemek behelyezése után) használatba is tudsz venni. Kaphatóak továbbá olyan távirányítók amikben szó szerint egy több ezres adatbázis van, amiben előre fel vannak programozva számos gyártó távirányítójának a tudása, a használat csak ki kell választani hogy neked milyen típus van. Illetve vannak programozható távirányítóink is, amihez lehet kapni programozót és te fel tudod programozni olyan készülékre amire szeretnéd. 

TV távirányítók

Ahogy feljebb írtuk: van előre programozott ami nem igényel semmilyen beállítást és van olyan amin be kell állítani, hogy milyen típusú tévével szeretnéd használni (noha ez sem vesz több időt igénybe  mint pár perc!)

Előre programozott TV távirányítók:

- Smart LG vagy Samsung TV -hez
- Nem Smart TV LG vagy Samsung TV -hez 
- Superior Safe LG, Samsung, Sony és Panasonic TV -hez

Set top box távirányítók

Előre programozott set top box távirányítók


Programozást igénylő távirányítók

Vannak olyan programozást igényelő távirányítók amiknek a programozásához szükség van egy külön programozó eszközre is. Illetve vannak olyanok is amiknek a memóriájába több ezer készülék irányítása benne van, csupán ki kell választani a megfelelőt.
Azonban azok a távirányítók amikhez programozó szükséges az esetek nagy számában egyszerre akár több készüléket is képes vezérelni, így akár a tévéhez és set top boxhoz is használhatod ugyanazt a távirányítót.

Továbbá vannak “speciális” tulajdonságokkal bíró programozható távirányítónk is amik esetenként a speciális igények miatt válik hasznossá.


Superior 2in1 távirányító

Két készülék távirányítójának a tudását képes eltárolni ezáltal lehet csökkenteni a szükséges távirányítók számát. Ha a tévéd és a set top boxod távirányítóját is “megtanítod” ennek a távirányítónak, akkor elég lesz ez az egy is, hogy a két készüléket vezérelni tudd.

Superior 4in1 távirányító

Ez már 4 készülék távirányítójának a tudását képes megjegyezni, így négy különböző eszközt is vezérelhetsz ezzel az egyetlen távirányítóval.

“Speciális” programozható távirányítók:

Superior Safe

Tisztítható távirányító ami olyan háztartásokba ahol kisgyermek van sokszor nagyon hasznos tulajdonságok. Továbbá a jelenlegi pandémiás helyzetben is kiváló lehetőség, hogy könnyedén le tudod fertőtleníteni.

Univerzális klíma távirányító

Van egy “kakukktojás” is a kínálatunkba, ami nem más mint egy univerzális klíma távirányító. Meg se kíséreljük felsorolni az összes kompatibilis klíma típusát, mert az nagyon hosszú lista lenne. Az elmúlt években elvétve találkoztunk olyan klíma berendezéssel amivel nem volt kompatibilis. Sokszor még a gyári távirányítóknál is kényelmesebb és könnyebben kezelhetőbb. Az LCD kijelzőnek köszönhetően mutatja a beállított hőfokot és a beállított módokat is. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hogyan