Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Aartech Jumpstarter - Hordozható "bikázó": az autósok barátja

Aartech Jumpstarter

Egy rendívül sokoldalú eszköz, ami csak hasznára válhat bármilyen tulajdonosának. 

Nagyon röviden ez egy olyan eszköz amivel képes lehetsz "bebikázni" akár egy kisteherautót is, ha lemerült az akkumulátora. Természetesen a csomagban megtalálható minden kiegészítő amivel akár ez a folyamat is elvégezhető. Egyéb kiegészítő kábelek is helyet kaptak a csomagban, így akár USB porttal rendelkező eszközöket is fel lehet tölteni vele. Ami külön plusz pontként megemlíthető ezzel kapcsolatban, hogy a gyorstöltést is támogatja, így azok az eszközök amik képesek a gyorstöltésre, azokat nagyon rövid időn belül fel lehet tölteni az Aartech Jumpstartterekkel. 

Az Aartech T242 Jumpstarteren 12V-os DC kimenetek is vannak, így a különböző elektromos szerszámok is használhatóak (illetve tölthetőek) ezzel a remek eszközzel. 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Mi is szkeptikusan álltunk a "bikázás" funkciójához, ugyanis számunkra is hihetetlen volt, hogy ez a kis eszköz képes ilyenre. A jól ismert közmondást követtük, miszerint: "a puding próbája az evés". A gyakorlatban is látni akartuk, még mielőtt meggyőződéssel állítanánk, hogy igen is képes rá.

Íme az első teszt:

 

Ahogy a videón is látható, minden különösebb előkészület nélkül egy pillanat alatt beindult a majdnem teljesen lemerült akkumulátorú autó. Azóta természetesen többször is bevetettük hasonló körülmények között és még egyszer sem vallott kudarcot. 

Mivel nagyon kis helyen is elfér, illetve számos kiegészítő található a csomagjában, így akár egy autóban tartva is jó szolgálatot tud tenni, ugyanúgy mint egy háztartásban vagy akár egy nagyobb túra alkalmával a táskában. 

Maga az eszköz nagyon egyszerűen használható, nincs semmilyen különösebb eljárás amit igényelne használat előtt. 

Néhány jó tanács a használathoz:

Azt mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy ez az eszköz nagy áramot képes leadni rövid idő alatt, ami fokozott elővigyázatosságot igényel. Mindenképp olvasd el a használati útmutatót!

 

A "bikázó" kábel két felé képpen használató:

1. Automata módon

2. Manuális módon

A tartozék "okos" akkucsipesz csatlakoztatás után automatikusan "felméri" a helyzetet, azaz megállapítja mennyire van lemerülve az autó akkumulátora, helyes polaritással kötötted-e rá, illetve ellenőrzi a jumpstarter akkumulátorának az állapotát is. Ha valami nem optimális, akkor nem engedi a bikázást.

Előfordulhat, hogy az autó akkumulátora nullára lemerült, ilyenkor a jumpstarter csak manuális módban használható, ilyenkor fokozott odafigyelést igényel a használat. 

Akár egyszerre több eszközt is tudsz tölteni, legyen szó okostelefonokról, laptopokról vagy akár elektromos szerszámokról. A 20000mAh kapacitású telepnek köszönhetően kevés kompromisszumot igényel a használata.

Nagyon rövid bemutató:

 

Oszd meg velünk a tapasztalataidat valamilyen formában az Aartech Jump Starterrel kapcsolatban!

Akár a Facebook oldalunkon, akár a Google+ oldalunkon vagy akár vélemény formájában. Mond el, hogy neked hogyan lesz segítségedre, hátha másoknak is hasznos tippeket adhatsz a használattal kapcsolatban.