Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

MediaYou szolgáltatás az Opticum TON6 internet rádió készüléken

MediaYou és Opticum TON6 internet rádió

 

 

Az Opticum TON6 internet rádió egyik nagyon hasznos funkciója a MediaYou nevű szolgáltatás integrálása. Ennek segítségével akár web böngészőn keresztül vagy mobil applikáción keresztül is tudod szerkeszteni a rádiócsatorna listádat. Így nagyon egyszerűen és gyorsan tudsz összeállítani különböző szempontok alapján olyan internet rádió csatorna listát amiken csak olyan állomások vannak amiket szeretsz. 

Ennek a szolgáltatásnak nincsen semmilyen előfizetési díja, illetve semmilyen kötelezettséggel sem jár. 

Ahhoz hogy használni tudd ezt a remek funkciók, ahhoz 3 dolgot kell tenned:

  • Aktiválni az Opticum TON6 rádióban ezt a funkciót
  • Regisztrálni a mediayou.net oldalon
  • Hozzáadni a rádió készüléket az újonnan regisztrált fiókodhoz

 

Ha ezzel a 3 lépéssel készen vagy, akkor utána rajtad múlik, hogy milyen csatornákat adsz hozzá a rádiódhoz!

 

Milyen előnyei vannak a MediaYou szolgáltatásnak?

Egyszerűbbé válik egy hosszabb csatornalista szerkesztése, mivel sokkal könnyebb egy számítógép előtt, billentyűzettel gépelni és keresni a több ezer internet rádió állomás között. Egyszerűbb egy több tíz, vagy akár több állomást tartalmazó listának a csatorna sorrendjét finomhangolni. Így könnyen és gyorsan össze tudsz állítani olyan listákat amilyeneket csak szeretnél. 

Továbbá, ha egy adott internet rádió állomásnak megváltozna az elérhetősége, akkor a MediaYou által ez frissítve lesz a csatlakoztatott készülékeken. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hogyan SatHu Praktikák Tudni érdemes