Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Telekom - A digitális átállás folytatódik

kép forrása: telekom.hu

Idén is folytatja a Telekom a hálózatfejlesztését ami azzal jár, hogy az érintett területeken lekapcsolják az analóg kábeltévé adást.

Milyen lehetőségeid vannak?

Ha olyan tévékészülékkel rendelkezel amiben nincs DVB-C tuner, akkor mindenképp szükséged van egy beltéri egységre, hogy továbbra is használni tudd Telekom-os TV előfizetésed. A beltéri egységnek köszönhetően jobb minőségben nézheted kedvenc műsoraidat, illetve lehetőséged nyílik akár olyan extra szolgáltatásokra is mint a műsor rögzítése, műsor megállítása*. Ha eddig úgy kellett tévézned, hogy nem tudtad felvenni a várva várt filmet, hogy később visszanézhesd a reklámokat áttekerve, akkor mostantól egy teljesen új élményben lesz részed. Nem kell többé az interneten vagy tévéújságban keresni a következő műsort, elég lesz csupán az EPG -t (elektronikus programújság) megnyitni, így előre, több napra látni fogod, hogy melyik csatornán milyen műsor lesz. Tudsz majd kérni emlékeztetőt egy-egy műsor kezdetéről, vagy beállíthatsz időzített felvételt* is.

*a műsorok rögzítéséhez csatlakoztatni kell egy merevlemezt, vagy USB pendrive-ot

 

Általunk kínált megoldások:

Természetesen további megoldásaink is vannak, ha egyedi kívánságaid lennének. A legkülönfélébb igényekre is tudunk ajánlani set top boxot, ami nagy eséllyel tartalmazza az összes általad kívánt funkciót. 

"Legolcsóbb megoldás":

Ezt abban az esetben ajánljuk, ha minél olcsóbban szeretnéd letudni az átállással járó problémát. Azért az Amiko Impulse T2/C  Skymaster XC80 HD a legolcsóbb, mert a többi beltéri egységhez képest ennek szerényebb a tudása. Azonban a minőségre ennél az opciónál sem lesz panasz!

"Kombó megoldás":

Ha szükséges számodra, hogy ne csak kábeltévét tudj nézni, hanem adott esetben műholdas vagy földi digitális csatornákat is, akkor egy combo eszközre van szükséged! Így nem kell további beltéri egységeket beszerezned, ez az egy készülék is elegendő kábel TV és műholdas TV kombinált vételére. Természetesen a műholdas és digitális földfelszíni jel (MindigTV) vételéhez szükség van antennára és egyéb kiegészítőkre, de ebben is tudunk segíteni. Ha szereted a praktikus megoldásokat, akkor ez az opció remek választás számodra, hiszen a többféle tunernek köszönhetően egy esetleges szolgáltatóváltásnál is jó eséllyel használható lesz a set top box.

"Android rendszerű megoldás":

Sokak nagyon megszerették az okostelefokon is előszeretettel használt Android operációs rendszert. Ha Te is kedveled az Android -ot, és szeretnél appokat letölteni, illetve a már megszokott kezelést alkalmazni a beltéri egységeden, ez esetben számodra az Amiko T2/C típusú set top box a legjobb választás. Amellett hogy digitális minőségben élvezheted a TV műsorokat, internethez való csatlakozás esetén számtalan funkció válik elérhetővé számodra, legyen szó YouTube-ról, web böngészőről, stb.

"Prémium megoldás":

Ha neked a legjobb minőség kell, és fontos számodra hogy hosszú évekig megbízható készüléked legyen, akkor a Technisat Technistar K2 ISIO típusú médiakonverter a számodra legjobb választás. Az összeszereléstől, a kezelésen át, gyakorlatilag minden porcikáján lehet érezni, látni a német precizitást. Termékregisztráció esetén a készülékre további 1 év kiterjesztett garancia igényelhető, teljesen díjmentesen!

"Linux rendszerű megoldás"

Abban az esetben, ha számodra a testreszabhatóság és a konfigurációk végtelen tárháza a legfontosabb, illetve magabiztosan mozogsz akár a parancssorok világában is, akkor a VU+ SOLO SE v2 típusú set top box a neked való. Továbbá ha fontos számodra több műsor egyidejű rögzítése, hálózati lejátszás vagy akár a távvezérelhetőség, ez a készülék minden igényedre megoldást nyújt!

 

Az általunk kínált beltéri egységek (médiakonverterek) 100% -ban megoldják az átállással kapcsolatos problémát!

 

Mely területek érintettek most?

2018.04.01. -vel az alábbi területeken kapcsolják le az analóg műsort:

Abasár, Ajka, Ajkarendek, Aszód, Bakonygyepes, Barabás, Bátorliget, Beregdaróc, Berkesz, Bernecebaráti, Beszterec, Budakalász, Budapest, Csegöld, Csépa, Csömör, Diósd, Domony, Dunabogdány, Dunakeszi, Ecser, Eperjeske, Érd, Esztergom, Fót, Gadány, Göd, Gyál, Gyömrő, Gyöngyöshalász, Gyöngyöspata, Győr-Szentiván, Győrújfalu, Hermánszeg, Hetefejércse, Hollád, Ibrány, Iklad, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jánkmajtis, Jéke, Kelevíz, Kemence, Kisköre, Kislőd, Kismaros, Kisoroszi, Kisszekeres, Kóspallag, Kömlő, Letkés, Libickozma, Lónya, Magyarpolány, Mánd, Marcali, Márianosztra, Mátrafüred, Mátyus, Mende, Mezőladány, Mindszent, Nagybörzsöny, Nagyhalász, Nagykovácsi, Nagyréde, Nagyszakácsi, Nagyszekeres, Nemeskisfalud, Noszlop, Nyírbéltek, Nyírderzs, Nyíribrony, Nyírkércs, Nyírlövő, Nyírmada, Nyírmihálydi, Nyírpilis, Nyírvasvári, Olcsva, Ömböly, Pálosvörösmart, Parád, Parádsasvár, Penyige, Perbál, Perkáta, Perőcsény, Piliscsaba, Pócsmegyer, Pomáz, Pusztadobos, Pusztazámor, Ramocsaháza, Recsk, Remeteszőlős, Rohod, Sárás, Siófok, Solymár, Sóskút, Surány, Szabolcsbáka, Szabolcsveresmart, Szamossályi, Szatmárcseke, Szelevény, Szenyér, Szob, Szokolya, Sződ, Szücsi, Tahitótfalu, Tákos, Tésa, Tikos, Tinnye, Tiszakerecseny, Tiszakürt, Tiszamogyorós, Tiszanána, Tiszarád, Tiszasas, Tiszaszalka, Tiszatelek, Tiszaug, Tiszavid, Tura, Újdombrád, Újkenéz, Üllő, Üröm, Vaja, Vámosgyörk, Vámosmikola, Varászló, Vasmegyer, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Visegrád, Zebegény, Zsarolyán

A lekapcsolás menetének a forrása: telekom.hu