Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Tokiói Olimpia 2020 - Végre elkezdődnek az ötkarikás játékok

Tokiói Olimpia 2020 - 2021

Bár egy év halasztással, de idén megrendezésre kerül a 32. nyári olimpiai játékok. Biztosak vagyunk benne, hogy számos óvintézkedés megtétele mellett sem lesz egyszerű a tokói olimpia megszervezése és lebonyolítása. 

2020 - 2021 Olimpia Full HD felbontásban magyar nyelven

Bár egy év halasztással, de idén megrendezésre kerül a 32. nyári olimpiai játékok. Biztosak vagyunk benne, hogy számos óvintézkedés megtétele mellett sem lesz egyszerű a tokói olimpia megszervezése és lebonyolítása. 
Úgy döntöttek a szervezők, hogy nézők nem vehetnék részt, azonban emiatt a közvetítés minősége valószínűleg zavartalan lesz. Ugyanis bárki is szeretné követni a kedvenc sportágát, azt csak és kizárólag közvetítés útján tudja megtenni.

Továbbá új sportágak is debütálnak az idei olimpián:

  • Gördeszka
  • Szörf
  • Falmászás
  • Karate (magyar induló is van!)


Mettől meddig tart?

Július 23-án (pénteken) lesz a nyitóünnepély és augusztus 8-án (vasárnap) a záróünnepély. 
Mivel Tokió és Budapest között -7óra az eltérés, ezért a versenynapok amik az Japán idő szerint reggel 8 és este 10-11 között lesznek, az itthon hajnali 1 óra és délután 4-5 óra közötti időszakot jelent. 


Hogyan tudod nézni a közvetítéseket?

Az M4 Sport csatorna fogja közvetíteni a magyar nyelven és HD felbontásban az olimpiai játékokat. Ez a csatorna elérhető ingyenes digitális földfelszíni vétel esetén, illetve műholdas és kábeltévés vétel esetében is. 
Továbbá az Eurosport is közvetíti az ötkarikás játékokat az elejétől a végéig, viszont ezt a csatornát ingyenesen nem lehet nézni. 
Az Eurosport továbbá elérhetővé teszi streaming szolgáltatáson keresztül is, hogy kövesd a kedvenc sportjaid megmérettetéseit. Ezáltal okoseszközön (Android, iOS) illetve okostévén vagy akár böngészőn keresztül kövesd az eseményeket, amihez az előfizetésen túl internetkapcsolatra van szükség.

Milyen eszközök szükséges a vételhez?

M4 Sport vételéhez szükséges eszközök digitális földfelszíni (Mindig TV) esetén:

Általunk ajánlott digitális földfelszíni csomag:

EB 2021 - Digitális földfelszíni csomag

M4 Sport vételhez szükséges eszközök műholdas vétel esetén:

Általunk ajánlott műholdas csomag:

Tokiói Olimpia 2020 - Műholdas csomag

Ahhoz, hogy rögzíteni tudd az adásokat amiket később vissza is tudsz nézni szükséges egy beltéri egység ami a PVR segítségével be lehet programozni a felvételekre. 

Mi a versenyek nagy részét fel fogjuk venni, mert a közvetítés időpontjában vagy alszunk vagy dolgozunk :)