Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

TV készülékek

 

Nem kívánunk versenybe szállni a különböző áruházak TV kínálatával, mert ezen a téren sok esetben nem a piaci szabályok érvényesülnek és a vásárlók hamar elcsábulnak az attraktív áraktól. Az itt található készülékek elsősorban NEM otthoni felhasználásra valók.

Akkor érdemes nálunk vásárolni TV készüléket ha:

  • Ha valaki hotelbe, panzióba keres egyszerre sok egyforma TV készüléket, amelyek rendelkeznek úgynevezett Hotel üzemmóddal (ez biztosítja, hogy a vendégek ne tudják véletlenül vagy szándékosan "elnyomkodni" a TV-ket, be lehessen állítani a maximális hangerőt, hogy ne lehessen bömböltetni a készüléket, be lehessen állítani, hogy a hotel saját reklámcsatornája jelenjen meg, amikor bekapcsolják a készüléket, stb.)
  • lakókocsiba, lakóautóba, kamionba, hajóra keres valaki kis méretű, 12V-ról is üzemelő TV készüléket
  • 32" vagy kisebb készüléket keres
  • ha biztos akar lenni abban, hogy az eladó még évek múlva is elérhető lesz és tud segíteni, ha szükséges.
  • speciális feladatra keres TV készüléket, (pld. modern legyen, de mégse legyen benne wifi, bluetooth és más adatkapcsolat, amin esetleg illetéktelenek "bejuthatnak" a lakásba, irodába)
  • Digital signane TV-re van szüksége, ahol szükséges az extrém nagy fényerő és hosszú időn keresztül bírja a 24 órás üzemet.

Ha nem biztos abban, hogy melyik TV készülék felel meg önnek a legjobban, akkor keressen bennünket telefonon, de otthoni készülék választásában nem szeretnénk tanácsot adni!

Rendezés:
Nézet: