Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Hűségpontok

Díjazzuk a hűséget!

Ha nálunk vásárol, minden elköltött 150 Ft után +1 hűségponttal jutalmazzuk! Így ha például 30.000 Ft értékben vásárol, 200 pontot kap, ami a következő vásárlásnál (ha mindent be szeretné váltani) 1000 Ft kedvezményt jelent. Mi így jutalmazzuk a hűséget! Fontos, hogy csak a regisztált vásárlóknak tudja a rendszer jóváírni a pontokat, így amennyiben ön regisztáció nélkül vásárol a hűségpontok nem járnak.

1 hűségpont = 5 Ft

A megrendelési folyamat végén Ön döntheti el, hogy a meglévő hűságpontjaiból mennyit szeretne beváltani. Fontos azonban, hogy a vásárlás során megszerzett pontokat 1 éven belül fel kell használni, különben elvesznek. Hűségpontot legalább 5000 Ft értékű vásárlás felett lehetséges beváltani.

Az oldal fejlécében található "Fiók" linken (bejelentkezés után) nézheti meg, hogy mennyi felhasználható hűségpontja van, illetve azok mikor járnak le.

Ha bármilyen kérdése merülne fel, bátran keressen fel bennünket!