Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Húsvéti kedvezmények és nyereményjáték

Véget értek a húsvéti akciók!

 

Idén is segít nekünk a húsvéti nyúl, ezért remek kedvezményekkel és egy nyereményjátékkal szeretnénk kellemessé tenni a húsvéti ünnepeket!

Milyen akciók és kedvezmények várnak rád?

1. Minden 20 000 Ft feletti rendelés kérhető Ingyenes kiszállítással. Ehhez csak annyi a teendőd, hogy minimum 20 000 Ft értékben válogatsz össze termékeket és az "Ingyenes kiszállítást kérek" szállítási módot választod ki.

2. Mivel az Ingyenes kiszállítás az akciós termékek esetében is igénybe vehető, ezért érdemes megnézni az új akciós termékeinket is. 

3. Pörgethetsz a szerencsekerekünkön! Értékes kedvezmények várnak rád kupon formájában! Hogy tovább fokozzuk az izgalmat, ezért nem csak egyszer hanem akár kétszer is megpörgetheted a szerencsekereket. (Két pörgetés között el kell telnie legalább 1 napnak!!!) Így ha esetleg az első pörgetésnél nem nyernél, akkor van egy második esélyed is! Csak annyi a dolgod, hogy másnap is meglátogatod ezt az oldalt, és fel fog ugrani a szerencsekerék! 

A szerencsekerék ezen az oldalon fog felugrani (6mp várakozást követően)! Nincs más dolgod mint megadni az emailcímed és pörgetni!

A nyeremény kuponodat a pénztárban fogod tudni beváltani!

Amennyiben nem nyernél első próbálkozára, ne felejtsd el: másnap megpróbálhatod még egyszer!

Ezúton szeretnék még egyszer kellemes húsvéti ünnepeket kívánni!

Ha bármilyen kérdésed van, keress minket bizalommal valamelyik elérhetőségünkön!

A húsvéti kedvezmények 2019.ápr.16 -tól 2019.ápr. 23. (23:59) -ig érhető el illetve a készlet erejéig! A változtatás jogát fenttartjuk!

Segítség a kuponok használatához:

"Ingyenes kiszállítás" kupon: 10 000 Ft feletti vásárlás esetén

"1 000 Ft kedvezmény" kupon: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén

"2 000 Ft kedvezmény" kupon: 20 000 Ft feletti vásárlás esetén

"Műholdvevő fej -25%" kupon: Bármelyik univerzális műholdvevő fej esetén felhasználható és a kiválasztott fej árából von le 25% -ot.

"Beltéri egység -10%" kupon: Bármelyik beltéri egység esetén felhasználható és a kiválasztott eszköz árából von le 10% -ot.

"Filmbox Live -25%" kupon: A Filmbox Live termék árából von le 25% -ot.