Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Ingyenesen fogható olasz és francia nyelvű műholdas csatornák

Olasz és francia nyelvű műholdas csatornák vétele tökéletes minőségben

Bemutatunk egy remek csomagot, ami tartalmaz egy parabola antennát, egy műholdvevő beltéri egységet és egy műholdvevő fejet amiknek segítségével ingyenesen fogható olasz és francia nyelvű csatornákat is tudsz nézni akár FullHD felbontásban is.

Olasz és Francia (ingyenesen fogható) csatornák kiváló minőségben

Technisat DigiDish parabola antenna

Ez a 45cm -es parabola antenna már több éve a kínálatunk szerves része! A közkedveltsége a kialakításának, a szín választéknak és a megbízhatóságának köszönhető. 

AB Cryptobox 800UHD műholdvevő beltéri egység

4K képes, egyszerű kezeléssel rendelkező megbízható műholdvevő set top box. Többek között a multistreamet is kezeli, így ezzel a beltéri egységgel ténylegesen kimaxolható a műholdas élmény.

Strong SRTL701 Single LNB (műholdvevő fej)

Egy remek ár/érték arányú single (egy kivezetéses) műholdvevő fej, ami teljes mértékben ellenáll az időjárás viszontagságainak.

 

Milyen csatornák érhetőek el?

Hozzávetőlegesen 60-70db csatorna érhető el francia és olsza nyelveken, azonban a lista változhat, így érdemes bizonyos időközönként megnézni, hogy bizonyos csatornák még elérhetőek-e ingyenesen. ERRE A LINKRE kattintva tudod megnézni, hogy milyen csatornákat tudsz fogni ezzel a csomaggal.

Arra mindenképpen felhívjuk a figyelmet, hogy csak 10 000MHz feletti frekvencia tartományban lévő csatornákat fogsz tudni fogni, illetve ami sárgával és kékkel van kiemelve. A sárga szín jelzi az ingyenesen fogható SD felbontású csatornákat és a kék szín jelzi az ingyenesen fogható HD felbontású csatornák.