Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

IP kamerák érkeztek kültéri és beltéri kivitelben

Érkezett 2 új termékünk amik bár nem kapcsolódnak a televíziózáshoz, de több mint figyelemreméltóak!
Egy kültéri IP kamera és egy beltéri IP kamera a Superior kínálatából, ami a remek megjelenésükkelegyszerű kezelésükkel és vezeték nélküli kialakításuknak köszönhetően emelkednek ki az IP kamerák közül. 

Remek ár/érték arányú IP kamerák kaphatóak az áruházunkban

 
Érkezett 2 új termékünk amik bár nem kapcsolódnak a televíziózáshoz, de több mint figyelemreméltóak!
Egy kültéri IP kamera és egy beltéri IP kamera a Superior kínálatából, ami a remek megjelenésükkel, egyszerű kezelésükkel és vezeték nélküli kialakításuknak köszönhetően emelkednek ki az IP kamerák közül. 
 
Csupán egy Smart Life nevű applikációra van szükség amit le lehet tölteni az Apple App Store és Google Play Store áruházakból ingyenesen. Ezzel az applikációval lehet a kamerákat beállítani illetve vezérelni is akár távolról is. Így az okostelefonoddal bármikor bármilyen beállítást végezhetsz, vagy nézhetsz akár élő képet is, csupán internet elérésre van szükség azon eszközön amin az applikáció is fut.
 
Vezeték nélkül képes csatlakozni a kiválasztott hálózathoz, így az UTP kábellel sem kell bajlódni. Nem szükséges a router beállításaiban elveszni, hogy távolról is meg tudd nézni az élő képet vagy akár, hogy riasztást küldj a kamera hangszóróján keresztül. Képes arra is ez a remek IP kamera, hogy ha mozgást érzékel akkor készít egy fényképet amit akár azonnal tovább is küld egy megadott emailcímre. Így azonnal értesülsz mint apró változásról, még akkor is ha távol vagy.
Mind a kezelése, mind a beállítása rendkívül egyszerű és nem igényel többet pár percnél. Az applikáció is logikusan van felépítve, így egy könnyen átlátható vezérlőközpontot kapsz amivel bármilyen beállítás pillanatok alatt elvégezhető.
 
Tökéletesen illeszkedni az okos otthon rendszerekbe is, mivel Google Assistant és Amazon Alexa támogatással rendelkezik a kültéri és beltér kivitel egyaránt. 
 
Készítettünk egy videót amiben röviden bemutatjuk az első bekapcsolással járó lépéseket illetve több funkciót is.