Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Karácsonyi ajándék ötletek a Sat.Hu-tól

Karácsonyi ajándékötletek a sat.hu-tól2020 nagyon más év volt, mit a korábbiak. A Covid-19 megváltoztatta az életünket, a vállalkozások életét és a kereskedelmet is. Minden más lett, másképpen dolgozunk, másképpen pihenünk, másképpen vásárolunk. Ha nem is konganak az ürességtől a bevásárló központok, de az emberek többsége otthonról, online vásárol.

Ebben az ünnep előtti időszakban sokan bosszankodnak amiatt, hogy a kiszemelt termék elfogyott, vagy a szállítást csak januárra vállalják.

Szeretnénk megkönnyíteni a vásárlóink dolgát azzal, hogy összegyűjtöttük azokat a termékeket, amelyek akár Karácsonyi meglepetésként is szolgálhatnak és amit ha ezen a héten megrendelnek, még egészen biztosan megérkezik az ünnepre.

Minden termék mellett jelezzük, hogy van-e raktáron, ezzel is segítve a választást. Természetesen a mi készleteink is végesek ezért nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a vásárlást.

A jelenleg érvényben lévő korlátozásokkal kapcsolatosan, illetve a várható a feldolgozási idővel kapcsolatban IDE KATTINTVA tudsz tájékozódni.
 

Jó válogatást és Boldog Karácsonyt Kívánunk!