Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Magyar IPTV csatornák Európában? Igen, lehetséges!

A visszajelzések alapján nagyon sokaknak felmerülő igénye volt, hogy a már megszokott magyar nyelvű csatornákat akár útközben, akár egy nyaralás vagy hosszabb külföldön tartózkodás közben is tudják nézni. 

Jó hírünk van: Ez most már lehetséges teljes mértékben legális formában!


Ehhez egy szolgáltatás kell ami a UPC Direct Now, illetve egy Android (min.: 4.4 KitKat) vagy iOS (min.: 10.x) képes eszközre van szükség. 
Mivel a mobil Android rendszerű okos eszközökön kívül, sokan inkább a nappali vagy a hálószoba kényelmét élveznék és inkább a sokkal nagyobb TV készüléken néznék a kedvenc filmeket/sorozatok, így szükség van egy olyan eszközre ami TV készülékhez csatlakoztatható és legalább Android 4.4 található rajta. 

Milyen eszköz szükséges a UPC Direct Now IP szolgáltatáshoz?

Amennyiben mobil okos eszközön szeretnéd használni akkor Android (min.: 4.4 KitKat) vagy iOS (min.: 10.x) rendszert kell hogy legyen az mobil eszközön. 
Ha TV készüléken szeretnéd nézni és nem okostévével rendelkezel, akkor egy olyan beltéri egységre van szükséged amin minimum Android 4.4 verziójú rendszer fut.

Természetesen kaphatóak nálunk ilyen beltéri egységek:

 

Mind a négy eszközön hibátlanul fut a UPC Direct Now applikáció! 

Ha Samsung vagy Panasonic okostévéd van, akkor nincs szükséged beltéri egységre, mivel le tudod tölteni közvetlenül a tévén lévő applikáció áruházból a UPC Direct Now appot. 

Továbbá lehetőség van akár böngészőből (IE / Edge / Safari / Google Chrome) is bejelentkezni a UPC Direct Now szolgáltatásba, és így szinte bármilyen internetezésre alkalmas eszközről tudod nézni a kedvenc filmjeidet/sorozataidat.
 

Hogyan lehet UPC Direct Now szolgáltatásod?

Ehhez UPC Direct szolgáltatásra van szükséged, de nem feltétel hogy fel is legyen szerelve a műholdas vételhez szükséges parabola antenna. Csupán magának az előfizetésnek kell aktívnak lennie, hogy miután letöltötted a UPC Direct Now applikációt, be tudj jelentkezni és tudd nézni a jelenleg elérhető 51db csatornát.
Maga a szerződéskötés nagyon gyors folyamat, mivel akár telefonon is megköthető (hangos szerződés), és a megkötés után pár perccel már be is tudsz jelentkezni és már nézheted is a kívánt csatornákat.

IDE KATTINTVA tudod az előfizetés megrendelését leadni!

Egész Európában lehet használni a UPC Direct Now IP szolgáltatást?

Igen! Miután van érvényes UPC Direct előfizetésed, utána az egész kontinensen tudod nézni az említett 51db csatornát.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hogyan Tudni érdemes