Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Miért vásárolj nálunk? 5 rövid érvünk van rá!

Szakértői kiszolgálás 
 
A rendelésed leadását követően felvesszük veled a kapcsolatot, és ha szükséges, felteszünk néhány kérdést a választott termékkel kapcsolatban. Ennek az egyetlen célja, hogy elkerüljük a rossz termék választást. Mivel szakbolt vagyunk, és szakemberek dolgoznak az üzletünkben, ezért gyorsan fel tudjuk mérni, hogy milyen igényre milyen megoldás szükséges. A szaktudásunkból és a több 10 éves piaci jelenlétünknek köszönhetően a legextrémebb szerelési munkálatokra is tudunk megoldást, legyen szó otthoni műholdas vételről vagy akár egy 40 szobás panzió televíziós rendszeréről.
 
 
 
Gyors házhozszállítás
 
A raktáron lévő termékeket akár két munkanapon belül is tudjuk kézbesíttetni. Ha leadod a rendelésed egy hétfő délutáni órában, akkor szerdán kézbesíti a futár számodra a megrendelt termékeket. Tudjuk, hogy nem szeretnél akár heteket várni egy-egy termék rendelése esetén. Ezért is igyekeztünk úgy kialakítani a logisztikánkat, hogy a lehető leggyorsabban át tudd venni a csomagodat.
 
14 napos visszaküldési lehetőség
 
 Ha online vásárolsz (itt a webshopunkban), akkor a vásárlás napjától számítva 14 napig visszahozhatod a terméket ha esetleg mégsem vált volna be. Természetesen ennek az egyik alapfeltétele, hogy sértetlen állapotban legyen a termék és a csomagolása is. 
 
 
 
Minőségi termékek
 
 Mivel szakáruház vagyunk, fokozottan kell ügyelnünk a termékeink minőségére és használhatóságára. Csak azért nem tartunk egy terméket, hogy növeljük a profitunkat. Az elsődleges szempont nálunk, hogy az érdeklődők különböző igényeit a lehető legjobban ki tudjuk elégíteni. Éppen ezért minden termékünket alapos tesztnek vetjük alá, hogy ne Te szembesülj először egy esetleges gyártási hibával.
 
 
Ügyfélszolgálat
 
 Ha vásárolsz tőlünk egy terméket, akkor minden szükséges információt és instrukciót megadunk ahhoz, hogy a legkönnyebben el tudd sajátítani az adott termék kezelését/használatát. Természetesen bármikor (a nyitvatartási idő alatt) felhívhatsz minket telefonon, írhatsz nekünk emailt vagy bejöhetsz személyesen szakáruházunkba, és ha kell még egyszer végig mutogatjuk Neked a szükséges lépéseket. Számunkra ugyanolyan fontos egy ügyfél vásárlás után, mint vásárlás közben!