Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Műholdvevő beltéri egységek

A műholdvevő beltéri egységek segítségével lehet venni a parabola antennától érkező jeleket.

Egy mai modern műholdvevő készülék már nem csak a műholdas csatornák vételére jók, hanem számos egyéb lehetőséggel is rendelkeznek.

A DVB-S2 jelzéssel ellátott műholdas beltéri egységek képesek megjeleníteni a HD-s sőt bizonyos készülékek akár az UHD-s tartalmakat is.

A készülékek elsősorban a szabadon vehető (FTA) műholdas csatornák vételére alkalmasak. Több ezer ilyen adó vehető a különböző műholdakról német, angol, francia, spanyol, orosz, olasz, arab, kínai, koreai, lengyel, román, török, stb. nyelveken.

Ha előfizetéses műsorokat is szeretnénk nézni, akkor olyan készüléket kell választani, ami alkalmas a szolgáltató kártyájának a fogadására.

A magyar szolgáltatók közül a UPC Direkt vétele a legegyszerűbb. Olyan digitális műholdvevő kell hozzá, ami IRDETO kártyák fogadására alkalmas.

A Telekom és a Digi műholdas szolgáltatása kizárólag az általuk adott készülékekkel működnek, mert az előfizetői kártyát párosítják a műholdvevővel.

Bár a gyártók leírásai sok esetben kecsegtetőek a műholdvevők szolgáltatásait illetően, azokat érdemes fenntartással kezelni. Tapasztalatból tudjuk, hogy nem minden funkció működik úgy ahogyan azt a vásárlók elvárják, ezért érdemes alaposan tájékozódni.

A műholdas beltéri egység választásánál a következőket érdemes végiggondolni.

Kellenek-e kódolt adások?
A kódolt adások vételéhez milyen hozzáféréssel rendelkezünk (hivatalos előfizetői kártya, vagy más)?
Szeretnénk-e megjeleníteni az UHD-s tartalmakat?
Mennyire fontos a műholdas programok rögzítési lehetősége?
Szükségesek-e a TV okosító funkciók (Youtube, internet rádió, IPTV, felnőtt tartalmak, stb)

Rendezés:
Nézet:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Raktáron
11.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Előrendelhető
99.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Raktáron
49.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!
Raktáron
14.900 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Raktáron
31.900 Ft