Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

IPTV beltéri egységek (set top box)

Az IPTV set top box egy külön faj a beltéri egységek között, ha lehet így mondani.

Ebben a fajta set top boxban nincs semmilyen tuner, hanem internetre vagy belső hálózatra kapcsolódva lehet tartalmat elérni vele.

Csak akkor szabad megvenni, ha konkrétan van valamilyen szolgáltatás amihez csatlakozni tudunk vele!

Jellemzően az Interneten lehet ilyen szolgáltatókat találni, de körültekintőnek kell lenni, mert ezek nagy része illegálisan működik!

Hivatalos szolgáltatók pld.:
IPTV Hungary
ITT/OTT TV

A külföldön élő magyaroknak ez egy jó megoldás lehet a magyar TV csatornák vételéhez, mert nem kell semmilyen antenna hozzá elég egy jó minőségű internet kapcsolat.

Az IPTV vevőegységet lehet még használni hotelekben, stadionokban, kollégiumokban, kórházakban, irodaházakban saját tartalmak megjelenítésére.

Egyes nagyobb magyarországi szolgáltatóknak is vannak IPTV megoldásai, de azokhoz csak a saját készülékeiket engedik használni.

FIGYELEM A webáruházunkban kapható IPTV boxok, NEM alkalmasak a Telekom, vagy az Invitel szolgáltatásának használatához!

Rendezés:
Nézet: