Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Second Hand termékek

Second Hand termékek

VÉGET ÉRT a SECOND HAND kampány!

Elfogytak a termékek! 

Ígérjük, hogy jelentkezünk még hasonló akcióval!  wink

Second Hand termékek - Új és csomaglolás sérült termékek kedvező áron

Több olyan termékünk is van raktáron amiket visszavettünk (téves vásárlás, vagy vásárlástól való elállás miatt) illetve régebbi típusú eszközök amikből már csak egy-egy darab van és nem is lesz többé. Ezeket a termékeket összeszedtük egy listába és adtunk nekik nagyon kedvezményes árakat. 

Ezen termékek nagy része szinte vadonat új és sokan még a védőfólia is rajta, de vannak olyanok amik csomagolás sérültek de maga a termék és a kiegészítői sértetlenek. Azonban vannak olyan termékek is amik rendelkeznek némi sérüléssel de a működését nem befolyásolja. Ezt természetesen az árazásnál is figyelembe vettük, ezért az enyhén karcos termékek olcsóbbak mint a hibátlanok.

IDE KATTINTVA tudod megnézni a teljes terméklistát.

Úgy döntöttünk:

Július 28 -tól novemberig minden nap 1% -kal csökkentjük az eredeti akciós árat! Igen, jól olvastad! Minden nap 1% -kal olcsóbb lesz minden listában szereplő termék. Így van lehetőség kivárni amíg nem lesz annyira olcsó, hogy számodra is megfeleljen! Azonban arra felhívjuk a figyelmedet, hogy ha valakinek megfelel a mai napi ár és nem akar tovább várni, akkor beelőzhet Téged! Így azt tanácsoljuk, hogy ne várj sokat, mert könnyen elvihetik előled azokat a termékeket amiket kinéztél!

Bemutató videó

 

 

Útmutató a táblázatban szereplő adatok értelmezéséhez:

Cikkszám 

Minden terméknek egyedi cikkszámot adtunk, amire tudsz hivatkozni a megrendelésed során. Ezzel azonosítjuk be a terméket.

 

A rendelés menete
Közvetlenül a webshopban nem tudsz leadni rendelést ezekre a termékekre, de ha rendelsz terméket a webshopunkból, akkor elegendő a megjegyzésbe beleírnod a kiválasztott termékek cikkszámát és azokat hozzárakjuk a csomagodhoz.

Ha éppen nem rendelnél más terméket a webshopunkból, de szükséged lenne ebből a Second Hand terméklistából valamire akkor emailben vagy telefonon is leadhatod a megrendelésedet a cikkszámra való hivatkozással. (Szükségünk lesz a nevedre, a számlázási és posta címedre, telefonszámodra és e-mail címedre). A rendelést 30 000 Ft összeg alatt 1 990 Ft -ért tudjuk kiszállíttatni, azonban 30 000 Ft felett a szállítási díjat átvállaljuk mi.

 

Eredeti bruttó fogyasztói ár

Ez az ár mutatja, hogy mennyibe kerül, vagy került  az adott termék nálunk eredeti áron. Így láthatod Te is, hogy mekkora kedvezménnyel tudod megvásárolni az adott termékeket. 

 

Kedvezményes bruttó ár

Ez az az ár, amiért meg tudod vásárolni a kiszemelt termékeket. Ezt az árat befolyásolja a termék és a csomagolás állapota is, ezért esetenként eltérhet azonos termékeknél a kedvezményes ár.

 

Termék állapota

Ezt betűkkel jelöltük!

  • "A" = Teljesen sértetlen eszköz, hiánytalan tartozékok és sértetlen csomagolás
  • "B" = Sértetlen eszköz, azonban csomagolás sérült vagy enyhen karcok találhatóak a készüléken, de a működése kifogástalan
  • "C" = Sérült eszköz vagy a gyári tartozékok közül hiányzik egy vagy több

Minden termékhez tartoznak képek, amiken az esetleges sérülések is megtekinthetőek!

 

Látható sérülés

Ebben részben írjuk le, hogy milyen kiegészítők hiányoznak vagy milyen sérülései vannak az adott készüléknek. Nem akarunk zsákbamacskát árulni, ezért is emeljük az esetleges hiányosságokat és/vagy sérüléseket.

 

Tesztelve

Számos termékünket külön is leteszteltük, hogy ténylegesen működnek-e. Azoknál az eszközöknél amiknél ebben az oszlopban "Igen" szerepel, azok a készülékek ki lettek csomagolva, össze lettek kötve TV készülékkel és megnéztük, hogy áram alá helyezés után megjelenik-e a menüje. A távirányítóját és egyéb működést nem próbáltunk.
 

Képek

Itt minden termék esetében egy linket fogsz látni, amire rákattintva átirányít egy mappába amiben az adott termékről készült képeket tudod megnézni. Itt találhatóak továbbá az esetleges sérülésekről a készített képek.

 

Garancia - Elállás

Az ebben a listában lévő termékekre egységesen 6 hónap garanciát vállalunk. 
Ha bármilyen oknál fogva úgy döntesz, hogy nem szeretnéd megtartani a megvásárolt terméket, ugyanúgy lehetőséged van 14 napon belül elállni a vásárlástól. Ez esetben az ÁSZF -ünkben leírt módon kell eljárnod.


Jó "csemegézést" kívánunk

SECOND HAND TERMÉK LISTA