Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

YouTube csatorna - Nézd meg melyik termékünk hogyan néz ki!

A mindenki által naponta látogatott videómegosztó portálon, a YouTube -on a Sat.Hu Antenna Szakáruház is megtalálható! 

Igyekszünk rendszeresen új tartalmat megosztani és naprakészen tartani a csatornánkat. Ezért folyamatosan készítünk többek között kicsomagoló videókat és bemutató videókat amiken keresztül részletesebb képet kapsz egy-egy termékünkről. Mivel az online rendelés esetén nincs lehetőség megnézni, hogy mi van a dobozban (illetve egyáltalán hogyan is néz ki maga az eszköz) ezért érdemes megnézni egy kicsomagoló videót , hogy ne érjen senkit meglepetésként. 

Továbbá készítünk olyan videókat is amikkel az otthon elvégezhető egyszerű szereléseket mutatjuk be, hogy ezek miatt ne kelljen szerelőt hívni, és hogy ne kelljen bújni az internetet és eldönteni, hogy melyik megoldás a megfelelő. Mivel szakáruház vagyunk, ezért számunkra a szakismeret az elsődleges, ezért bátran ki is merjük jelenteni, hogy az oktató jellegű videóink 100% -ban pontosan mutatják be a különböző lépéseket.

Ugyanúgy a szakáruház mivoltunkból eredően több folyamatban sokkal mélyebbre ásunk mint egy átlag felhasználó. Ilyenek többek között a különböző jelek mérései illetve különböző antennák beállítása/hangolása. Sokkal jobb neked is, ha teljes mértékben ki tudod használni a parabola antenna + set top box párosítást, ha tudod hogy milyen lehetőségeid vannak. Ezeket sokszor sokkal bonyolultabb szövegesen továbbadni, ezért választottuk a videós bemutatókat. 

Amennyiben érdekel ami imént említett témakörök és még nem iratkoztál fel a YouTube csatornánkra, akkor

IRATKOZZ FEL

Ha vannak olyan témakörök vagy konkrét folyamatok amikkel kapcsolatban szeretnél segítséget, ne habozz és írj nekünk valamelyik elérhetőségünkön és igyekszünk arról is készíteni bemutatót.