Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Sat.hu - Affiliate: Jutalék alapú partner program

Mit is jelent az Affiliate rendszer?

Ez egy jutalék alapú “Ajánlj Minket” rendszer, ahol pénzt kereshetsz azzal, hogy Te is felhívod az ismerőseid figyelmét azokra a termékekre amik számodra is érdekesek. Minden termékajánlásod révén, ha vásárol valaki akkor azután a vásárlás után jutalékot kapsz! Természetesen nyomon követheted, hogy eddig mennyi tranzakció történt, és mennyi jutalékod gyűlt össze. 

Hogyan működik?

A rendszer működése rendkívül egyszerű és áttekinthető. A lényege, hogy minden egyes felhasználó, aki a webshopunkban regisztrál (így Te is) kap egy egyedi azonosítót. Ezzel az azonosítóval a rendszer olyan eszközöket (például szöveges link, banner) állít rendelkezésedre, melyeket arra használhatsz hogy vásárlókat irányíts a webáruházunkba. Például ha van weboldalad, vagy csak egyszerűen megosztod egy közösségi portálon, akkor ha valaki rákattint, és vásárol a webáruházban akkor Te jutalékot kapsz a vásárlás után. Minél több vásárlót "hozol", annál több jutalék üti a markod! :) Ilyen egyszerű!

Jutalék

Jutalékok különböző események után járnak (pl. feliratkozás hírlevélre, vásárlás). Jelenleg vásárlások után jár jutalék! Amennyiben olyan felhasználó vásárol a webshopban aki a te linked, bannered útján került a webshopba, a rendszer (a vásárlás teljesítése után) jóváírja neked a megszerzett jutalékot.

Hogyan kapom meg a megszerzett jutalékot?

Amennyiben érvényes jutalékkal rendelkezel (a rendszer jóváhagyta a kiváltó tranzakciót, például vásárlást) akkor az Affiliate menüpontban igényelheted a kifizetést. Itt megadhatod, hogy a megszerzett jutalékból mekkora összegre tartasz igényt. Ezt követően mi megkapjuk az igénylésed, ellenőrizzük és elbíráljuk. Csak 14 napnál régebbi jutalékot áll módunkban kifizetni, akkor ha a vásárlási tranzakció ténylegesen lezajlott és az ügyfél nem áll el a vásárlástól! Ha minden rendben van, akkor az alábbi 3 lehetőség közül választhatsz:

  • Amennyiben szeretnéd, a teljes összeget levásárolhatod áruházunkban. Ebben az esetben egy kupont fogsz kapni tőlünk a jutalék értékével megeggyezően, amit a webshopban vagy az áruházunkban válthatsz be.
  • Ha számlaképes vagy, akkor számla ellenében átutaljuk neked a jutalék összegét.
  • Ha nem vagy számlaképes, de mindenképpen készpénzt szeretnél akkor alkalmi munkavállalóként ki tudjuk fizetni neked, azonban ekkor a jutalékból levonjuk az adót ami 1000 Ft

A számlázáshoz, átutaláshoz, alkalmi munkavállalói bejelentkezéshez szükséges adatokat mindenképpen egyeztetnünk kell. Ezt elérhetőségeink bármelyikén (javasoljuk e-mailben) megteheted.

Hogyan válhatok én is Affiliate partnerré?

Nincs más dolgod mint regisztrálni. Ez után a felhasználói fiókodba belépve, a Fiók menüpontban az Affiliate link alatt érheted el a rendszert.

Ebben a menüpontban található:

Gyors statisztika: Itt láthatod összefoglalva, hogy hány látogatót/vásárlót/rendelést/feliratkozót és mennyi jutalékot szereztél ebben a hónapban és összesen. A részletek gombra kattintva a teljes statisztika láthatóvá válik, ahol megtekintheted. A gyors statisztika utolsó oszlopában részletesen megnézheted, hogy a megszerzett jutalékod milyen státuszban van. (megszerzett, kifizetésre vár, teljesítve stb...)

Partner adatok: Saját, a regisztrációkor megadott adataidat ellenőrizeheted és módosíthatod ebben a részben.

Érvényes jutalékok: Ha szereztél már jutalékot, akkor az itt fog megjelenni. (milyen esemény, milyen jutalék stb...)

Hozott vásárlók: Az átlalad hozott vásárlók listája.

Hozott feliratkozók: Az általad hozott feliratkozók listája.

Partner eszközök: Ahhoz, hogy segítsünk neked, létrehoztunk pár eszközt amit felhasználva elkezdheted a vásárlók gyűjtését. Ezeket itt találod meg. Minden egyes eszköz alatt megtalálhatod a beilleszthető HTML kódot is, amit csak be kell másolnod weboldaladba. De elegendő az is, ha csupán az eszköz hivatkozását küldöd el ismerőseidnek, ami ilyen formátumú:

http://bolt.sat.hu/?p_id=[egyedi_azonosito]
http://bolt.sat.hu/[bovebb_link]/?p_id=[egyedi_azonosito]

Az egyedi azonosítót az eszközök HTML kódjából ki tudod másolni (akár a teljes linket is).

Amennyiben bármilyen további kérdésed lenne, keress bennünket bátran! :)