Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Rendben
   

Megjelent az Amiko A4 sorozat!

Megérkezett az új Amiko A4 sorozat!

Elsőként nálunk váltak elérhetővé az Amiko legújabb típusú beltéri egységei, az A4 sorozat

 Még mielőtt belemennék a hardver és a funkciók ismertetésébe, lássuk egyenként a sorozat tagjait:
A négy típus a beépített tunerekben különbözik, illetve az OTT verzió kicsit szolidabb külsőt kapott, egyébként minden más tekintetben teljesen azonosak. Az A4 széria egy 64bit Quad-Core (2.0GHz) processzorral és 1GB RAM -mal van felvértezve. Az 1GB RAM elsőre kevésnek tűnhet az Android rendszer memória igénye miatt, azonban megnyugtatok mindenkit, hogy az eszköz probléma nélkül használható. (Telefonok esetében sokszor ténylegesen kevés az 1GB RAM, de egy okostelefonon egyidejűleg több alkalmazást használunk). Az Android kínálta szabadság sokaknak jó alternatíva, ugyanis teljes mértékben testreszabható a Play Store -ból letölthető ingyenes (és fizetős) applikációkkal. 
A beépített Wifi és az Ethernet csatlakozó gondoskodik az internet kapcsolatról, ami elengedhetetlen az IPTV csatornák, illetve webes tartalmak megtekintéséhez. 8GB belső tárhellyel rendelkezik, amit könnyen lehet bővíteni MicroSD kártyával, vagy a 2db 2.0 USB porthoz csatlakoztatott külső merevlemezzel. Természetesen rendelkezik DLNA és UPnP támogatottsággal is, így könnyen illeszkedik a már meglévő multimédiás eszközökhöz. 

Nagyszerű tulajdonsága az Amiko A4 eszközöknek, hogy van rajtuk előre telepített Kodi, ami gyakorlatilag végtelen lehetőséget biztosít a multimédiás élmény fokozására. Pillanatok alatt beállítható egy otthoni médiaszerver is, amivel a délutáni filmezések sokkal könnyebbé válnak.  

Továbbá kiválóan lehet használni rajta a Filmbox Live szolgáltatást is, ami természetesen megvásárolható itt a webáruházunkban. Ha ezeket a tanácsokat megfogadod, akkor egy hatalmas film adatbázisra tehetsz szert, ami biztosítja számodra a tökéletes mozi élményt időponttól függetlenül. Nem kell többet igazodnod semmilyen előre meghatározott tévéműsorhoz! A család minden tagja meg fogja találni a számára kedves és érdekes tartalmat, abban teljesen biztosak vagyunk.

Összességében az A4 egy jól használható set-top-box és médialejátszó egyben, amivel könnyedén korszerűsíthetjük televíziónkat, és maximalizálhatjuk a felhasználói élményt.

Ország Boltja szavazódoboz
Ingyenes kiszállítás

/milyen_antennat

sat.hu - Rajongók
Összehasonlítás