Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Mindig TV szettek

Miután megírtuk a TOP 5 TV antenna cikkünket, több olyan kérést is kaptunk, hogy nagy segítség lenne, ha összeállítanánk ingyenes Mindig TV vételre alkalmas szetteket. Így maradva a TOP 5 TV antenna cikkünkben meghatározott kategóriák szerint raktuk össze a csomagokat is. Így a csomagok között az eltérés a szettben szereplő antenna vételi képessége. Az itt felsorolt csomagokkal csak az ingyenes adásokat lehet venni, az előfizetéses csatornák vételéhez szükség van MindigTV Extra előfizetésre.

 

Szobai antenna MindigTV szett

Ez a szett akkor lehet ideális választás, hogy az adótoronyhoz közel (10km - 20km) távolságon belül van a vételi hely és nincs semmilyen optikai zavarás. 

MindigTV szett - Szoba antennával

 

Kis méretű kültéri antenna MindigTV szett

Az adótoronytól nem túl távoli helyen ,vagy akár közelebb de árnyékoltabb helyen lesz remek választás ez a szett. (pl.: lakótelepen vagy belvárosban)

MindigTV szett - Kis méretű kültéri antennával

 

Közepes méretű kültéri antennás MindigTV szett

Az ideális körülmények esetében lehet megfelelő választás ez a szett. Az "ideális" alatt azt értjük, hogy 30km - 40km távolságra van az adótorony és nincs számottevő optikai zavarás.

MindigTV szett - Közepes méretű kültéri antennával

 

"A legtöbb helyre megfelelő" MindigTV antenna szett

A TOP 5 legjobb antenna cikkünkben ebben a kategóriában a Triax Digi 343 típusú antennát tettük bele, azonban azóta lett egy új Ekselans EK 100L típusú tv antennánk aminek egy kicsit jobb is a nyeresége. 

 

"Amikor már minden antenna kudarcot vallott" antennás MindigTV szett

Amikor szó szerint már az általad megtalált legerősebb antennával sem tudtál kicsikarni nézhető jelet, akkor ez a szett fogja megoldani a problémát. A csomagban szereplő antenna méretén is lehet látni, hogy ez minden körülmények között képes vételt biztosítani.

MindigTV szett - "Amikor már minden antenna kudarcot vallott" antennával

Ezzel az 5db szettel a legjobb vételi körülményektől kezdve a legrosszabb vételi körülményekig minden esetet lefedünk. Azonban ha esetleg maradt volna kérdés, akkor bármilyen elérhetőségünk nyugodtan tedd fel és legjobb tudásunk szerint igyekszünk válaszolni!

Tartalomhoz tartozó címkék: antenna mindigtv