Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Hogyan működik a Sat.Hu Antenna Szakáruház a COVID-19 (koronavírus) járvány ideje alatt?

Ez a világjárvány gyakorlatilag teljes mértékben átalakította a mindennapi életünket, és sajnos még nincs vége. Mivel óráról órára változnak a körülmények és a lehetőségek, ezért mi is úgy döntöttünk, hogy az egészségünk megőrzésére helyezzük a hangsúlyt.

Frissítés (08.19)

Boltunkban ismét van személyes átvételre és személyes vásárlásra is lehetőség az eddig megszokott nyitva tartási időben (H-P: 12:00 - 18:00 között)!

Személyes vásárlás (és átvétel) feltételei:

 • Egy időben maxium 2 ember tartózkodhat a boltban
 • Maszk viselése kötelező
 • Személyes átvétel esetén, mindenképpen meg kell várni a visszaigazolásunkat, hogy össze van készítve az adott rendelés. Amíg nem igazoltuk vissza, hogy át lehet venni a rendelést, addig nem tudjuk kiadni a rendelt termékeket

Röviden, majdnem mindenben visszaállt a boltunk az eddig megszokott működésre. A különbség az alapvető higiéniai szabályok betartása az ügyfeleink és a saját egészségünk érdekébe!

Frissítés (06.02.)

Ismételten a megszokott időpontban tudsz jönni a Sat.Hu Antenna Szakáruházba!

Ami azt jelenteni, hogy hétköznap (H-P) 12:00 - 18:00 óra között vagyunk nyitva!

Személyes átvétel és vásárlás feltételei:

 • Maszk viselése továbbra is kötelező mielőtt belépsz a boltba!
 • Egy időben csak egy ember tartózkodhat a boltban! (A boltunk méretéből adódóan úgy ítéltük meg, hogy ebben az esetben a legbiztonságosabb az ügyfelek és a dolgozók számára!)
 • 12:00 - 18:00 óra között van lehetőség személyes vásárlásra illetve a webes rendelések személyes átvételére (Továbbra is emailben vagy telefonon értesítünk amint átvehetővé válik a rendelésed, így nem kell feleslegesen utaznod!)

 

Frissítés (05.12.)

Úgy döntöttünk, hogy a személyes átvétel lehetőségét újra elérhetővé tesszük, azonban csak szigorú szabályozás mellett!

Személyes átvétel feltételei:

 • Csak a webshopunkban leadott rendeléseket tudod átvenni (Kérünk minden esetben add le a webshopunkban a rendelésedet a gyors feldolgozhatóság érdekében! Személyes vásárlás lehetősége egyelőre továbbra is felfüggesztve marad!)
 • Maszk viselete KÖTELEZŐ a boltba való belépés előtt! (Vigyázzunk egymásra, mivel az egészségnél nincs fontosabb!)
 • 12:00 - 15:00 óra között van lehetőség a webes rendelések személyes átvételére (Továbbra is emailben vagy telefonon értesítünk amint átvehetővé válik a rendelésed, így nem kell feleslegesen utaznod!)
 • Egy időben csak egy ember tartózkodhat a boltban! (A boltunk méretéből adódóan úgy ítéltük meg, hogy ebben az esetben a legbiztonságosabb az ügyfelek és a dolgozók számára!)

Felfüggesztettük a külföldi házhoz szállítás szállítási opciót!

A jelenlegi helyzetben nem tudjuk garantálni a probléma mentes szállítást külföldi rendelések esetében, ezért alapos megfontolás után úgy döntöttünk, hogy átmenetileg felfüggesztjük a külföldi házhoz szállítást. Az ebből fakadó esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Köszönjük a megértésed és a türelmedet!

 

Frissítés (03.25.)

További intézkedéseket vezettünk be az ügyfeleink/vásárlóink illetve a saját egészségünk érdekében!

 • Átmenetileg felfüggetszjük a személyes vásárlást, és a webshopunkban vásárolt termékek személyes átvételének a lehetőségét! Azonban így nagyobb hangsúlyt tudunk fektetni a webshopon keresztül beérkezett rendelések feldolgozására, ezáltal tudjuk tartani a megszokott gyors szállítást.
 • Telefonos elérhetőségeinken továbbra is elérhetőek vagyunk 12:00 - 18:00 óra között, illetve az emailen érkező kérdésekre is ebben az időintervallumban tudunk válaszolni.

Köszönjük mindenkinek a türelmét és megértését!

Az egészség a legfontosabb, vigyázz magadra és másokra!

 

Helyzetjelentés (03.19.)

Meghoztunk néhány alapvető, mindenki egészsége megőrzése érdekében szükséges intézkedést. Ezek nem csak a Sat.Hu csapatát óvják hanem minden ügyfelünk, vásárlónk, érdeklődőnk egészsége érdekében fontos döntések!

 • Korlátozott nyitva tartással működünk: 12:00 - 15:00 között fogadunk személyesen ügyfeleket, legyen szó vásárlásról, érdeklődésről, garanciális ügyintézésről vagy webshopos rendelés átvételéről.
 • Amennyiben technikai segítségre van szükséged, lehetőleg 12:00 és 17:00 óra között bármelyik elérhetőségünkön.
 • Az üzletünkben egyszerre maxium 2 ügyfél tartózkodhat (minimum 2 m távolságot tartva). Kérlek ezt fogadd el, és várakozz a bejáratnál.
 • Amelyik kollégánk teheti otthoni végzi a munkáját, így a válaszadási idő megnövekedhet az eddig megszokottakhoz képest. Illetve az üzletben dolgozó kollégák számát is maximalizáltuk, hogy a lehető legkevesebb kontaktus legyen.
 • Naponta több alkalommal fertőtlenítjük azokat a felületeket amikhez bárki hozzáérhetett (kilincsek, ajtók, telefonok, számítógépek, bankkártya terminál, mosdó stb). (Sikerült még időben beszereznünk kellő mennyiségű fertőtlenítő-és tisztószert)
 • Nincs kézfogás! Se az ügyfelekkel, se a dolgozók egymás között!
 • Határozatlan ideig meghosszabbítottuk az “Ingyenes kiszállítást kérek” lehetőséget (15 000 Ft feletti rendelések esetében), hogy ezzel is növeljük az általunk preferált online rendelés leadását, így csökkentve az esetleges kontaktus számát.


A maximalizált 15:00 óráig tartó nyitvatartás egy napokban hozott kormányhatározat révén született. Az elkövetkező időszakban is igazodni fogunk a központi szabályozáshoz. 
Minden változásról értesítünk (a Facebook oldalunkon keresztül és a fontosabb változásokat összegezve elküldjük hírlevél formájában is, illetve ezt a bejegyzést is frissítjük), hogy naprakész lehess. 

Vigyázz magadra és a családodra! 
üdv: Sat.Hu csapata