Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Hogyan működik a Sat.Hu Antenna Szakáruház a COVID-19 (koronavírus) járvány ideje alatt?

Ez a világjárvány gyakorlatilag teljes mértékben átalakította a mindennapi életünket, és sajnos még nincs vége. Mivel óráról órára változnak a körülmények és a lehetőségek, ezért mi is úgy döntöttünk, hogy az egészségünk megőrzésére helyezzük a hangsúlyt.

Frissítés (03.25.)

További intézkedéseket vezettünk be az ügyfeleink/vásárlóink illetve a saját egészségünk érdekében!

  • Átmenetileg felfüggetszjük a személyes vásárlást, és a webshopunkban vásárolt termékek személyes átvételének a lehetőségét! Azonban így nagyobb hangsúlyt tudunk fektetni a webshopon keresztül beérkezett rendelések feldolgozására, ezáltal tudjuk tartani a megszokott gyors szállítást.
  • Telefonos elérhetőségeinken továbbra is elérhetőek vagyunk 12:00 - 18:00 óra között, illetve az emailen érkező kérdésekre is ebben az időintervallumban tudunk válaszolni.

Köszönjük mindenkinek a türelmét és megértését!

Az egészség a legfontosabb, vigyázz magadra és másokra!

 

Helyzetjelentés (03.19.)

Meghoztunk néhány alapvető, mindenki egészsége megőrzése érdekében szükséges intézkedést. Ezek nem csak a Sat.Hu csapatát óvják hanem minden ügyfelünk, vásárlónk, érdeklődőnk egészsége érdekében fontos döntések!

  • Korlátozott nyitva tartással működünk: 12:00 - 15:00 között fogadunk személyesen ügyfeleket, legyen szó vásárlásról, érdeklődésről, garanciális ügyintézésről vagy webshopos rendelés átvételéről.
  • Amennyiben technikai segítségre van szükséged, lehetőleg 12:00 és 17:00 óra között bármelyik elérhetőségünkön.
  • Az üzletünkben egyszerre maxium 2 ügyfél tartózkodhat (minimum 2 m távolságot tartva). Kérlek ezt fogadd el, és várakozz a bejáratnál.
  • Amelyik kollégánk teheti otthoni végzi a munkáját, így a válaszadási idő megnövekedhet az eddig megszokottakhoz képest. Illetve az üzletben dolgozó kollégák számát is maximalizáltuk, hogy a lehető legkevesebb kontaktus legyen.
  • Naponta több alkalommal fertőtlenítjük azokat a felületeket amikhez bárki hozzáérhetett (kilincsek, ajtók, telefonok, számítógépek, bankkártya terminál, mosdó stb). (Sikerült még időben beszereznünk kellő mennyiségű fertőtlenítő-és tisztószert)
  • Nincs kézfogás! Se az ügyfelekkel, se a dolgozók egymás között!
  • Határozatlan ideig meghosszabbítottuk az “Ingyenes kiszállítást kérek” lehetőséget (15 000 Ft feletti rendelések esetében), hogy ezzel is növeljük az általunk preferált online rendelés leadását, így csökkentve az esetleges kontaktus számát.


A maximalizált 15:00 óráig tartó nyitvatartás egy napokban hozott kormányhatározat révén született. Az elkövetkező időszakban is igazodni fogunk a központi szabályozáshoz. 
Minden változásról értesítünk (a Facebook oldalunkon keresztül és a fontosabb változásokat összegezve elküldjük hírlevél formájában is, illetve ezt a bejegyzést is frissítjük), hogy naprakész lehess. 

Vigyázz magadra és a családodra! 
üdv: Sat.Hu csapata