Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Hogyan működik a Sat.Hu Antenna Szakáruház a COVID-19 (koronavírus) járvány ideje alatt?

Ez a világjárvány gyakorlatilag teljes mértékben átalakította a mindennapi életünket, és sajnos még nincs vége. Mivel óráról órára változnak a körülmények és a lehetőségek, ezért mi is úgy döntöttünk, hogy az egészségünk megőrzésére helyezzük a hangsúlyt.

Frissítés (2021.04.07.)

A korlátozások fokozatos enyhítése elkezdődött a mai nappal Magyarországon, azonban mi továbbra is az online értékesítést részesítjük előnyben. Ezért úgy döntöttünk, hogy továbbra is felfüggesztve tartjuk a személyes vásárlás és a webes rendelések személyes átvételének a lehetőségeit. 

Azonban a tovább tökéletesített rendelés feldolgozásnak köszönhetően még gyorsabban tudjuk kiszolgálni a webshopunkon keresztül érkező rendeléseket. Továbbá 20 000 Ft feletti kosárérték felett átvállaljuk a kiszállítási díjat, így nem csak gyorsan hanem ingyen kiszállítva kapod meg a rendelt termékeket.

 • Hétfőtől Péntekig 8:00 - 15:30 között vagyunk elérhetőek a megszokott módokon
 • Személyes vásárlás és a webes rendelések személyes átvétele felfüggesztve marad
 • 20 000 Ft kosárérték felett átvállaljuk a kiszállítási díjat

Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!

Frissítés (2021.03.05.)

Sajnos a jelenlegi járványhelyzet ismételt korlátozásokat vont maga után. Azonban a webshopunk és a csomagok kiszállítása zavartalanul működik tovább, a hétfőn (03.08.) életbe lépő szigorításokat követően is. Az esetleges megnövekedett csomagszámok okozhatnak némi csúszást, de természetesen minden esetben értesítünk a csomagod várható érkezéséről, ahogy eddig is.

A személyes átvétel lehetősége továbbra felfüggesztve marad további tájékoztatásig, így minden megrendelést házhoz szállítással tudsz leadni a webshopunkban. Azonban a megváltozott logisztikánknak köszönhetően könnyebben tudjuk tartani az eddig megszokott gyors csomagküldést.

 • Hétfő - Péntek: 8:00 - 15:30 között vagyunk elérhetőek a megszokott elérhetőségeinken
 • Személyes átvétel és a személyes vásárlás lehetősége átmenetileg felfüggesztve marad
 • 03.08 -án érvénybe lépő korlátozások ellenére is zavartalanul működik tovább a webshopunk
 • 20 000 Ft feletti kosárérték esetén átvállaljuk a szállítási költségeket! Ehhez annyit kell tenned, hogy minimum 20 000 Ft értékben raksz termékeket a kosaradba és Házhoz szállítással adod le a rendelésedet.

Frissítés (12.14.)

A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy az év hátra lévő részében már nem lesz lehetőség a személyes vásárlásra. Azonban így továbbra is tudjuk tartani a gyors rendelés feldolgozást, és sokkal nagyobb hangsúlyt tudunk fektetni a weben keresztül leadott rendelésekre.

Karácsony előtt megérkezik-e a rendelt csomagod?

Amennyiben csütörtök éjfélig (2020.12.17. 23:59 -ig) leadod a rendelésed raktáron lévő termékekre, akkor nagyon nagy valószínűséggel meg fogod kapni a rendelt csomagjaidat Karácsony előtt. A beszerzési idő sajnos meghosszabbodott, így nem érdemes sokáig késlekedned, mert csak akkor tudjuk tartani a gyors feldolgozási időt ha olyan terméket rendelsz ami raktáron van.

Miként vagyunk elérhetőek az ünnepek előtt és alatt?

 • Dec.23 -ig (szerdáig) 15:30 -ig vagyunk elérhetőek, és a webes rendelésedet is át tudod venni 15:30 -ig amennyiben visszajeleztünk Neked!
 • Dec.24 -től (csütörtöktől) ZÁRVA VAGYUNK Jan.3 -ig (vasárnapig)
 • Jan.4 -től 8:00 - 15:30 közötti időpontban ismét teljes erővel dolgozunk!

Érvényben lévő korlátozások:

 • Átmenetileg felfüggesztettük a személyes vásárlás lehetőségét! 
 • Személyes átvétel lehetősége korlátozott módon elérhető! Csak az előre kifizetett (Simple Pay vagy PayPal rendszeren keresztül) webshopon keresztül leadott rendeléseket tudod átvenni személyesen. Az átvétel idejéről természetesen minden esetben értesítünk emailben vagy telefonon, hogy neked ne kelljen várnod 1-2 percnél többet illetve ne gyere feleslegesen! Csak akkor,
 • 8:00 - 15:30 (H-P) közötti intervallumban elérsz minket telefonon
 • Rendelés átvétel: 8:00 - 15:30 (H-P) csak akkor gyere a megrendelésedért, ha előzőleg e-mailben vagy telefonon értesítettünk.

 

Frissítés (11.12.)

Cégünk minden alkalmazottja leteszteltette magát, és örömmel jelentjük, hogy mindenkinek negatív lett a PCR tesztje. Így mi is sokkal nagyobb nyugalommal végezzük a munkánkat. Továbbá a hét elején hozott szigorú intézkedéseket, így van lehetőségünk enyhíteni bizonyos mértékben. A személyes átvétel lehetőségét vissza vezetjük korlátozott módon az előre kifizetett webshopon keresztül leadott rendelések esetében. Ebben az esetben tudjuk tartani az érintés-mentes átadást, amivel a leginkább meg tudjuk óvni a vásárlóink a saját egészségünket egyaránt!

Érvényben lévő változtatások:

 • Átmenetileg felfüggesztettük a személyes vásárlás lehetőségét! 
 • Személyes átvétel lehetősége korlátozott módon elérhető! Csak az előre kifizetett (Simple Pay vagy PayPal rendszeren keresztül) webshopon keresztül leadott rendeléseket tudod átvenni személyesen. Az átvétel idejéről természetesen minden esetben értesítünk emailben vagy telefonon, hogy neked ne kelljen várnod 1-2 percnél többet illetve ne gyere feleslegesen!
 • 8:00 - 15:30 (H-P) közötti intervallumban elérsz minket telefonon
 • 8:00 - 15:30 (H-P) veheted át a webes rendelésedet miután visszajeleztünk a csomagod feldolgozásáról

 

Frissítés (11.09.)

Ismét meg kellett hoznunk több nehéz döntést az ügyfeleink és a dolgozóink egészsége érdekében a jelenlegi helyzetre való tekintettel. Természetesen ezek a döntések csak átmenetiek és amint ismét enyhűl a vírus terjedése, úgy mi működésünk is visszaáll a régi kerékvágásba.

 • Átmenetileg felfüggetszjük a személyes vásárlást, és a webshopunkban vásárolt termékek személyes átvételének a lehetőségét! Azonban így nagyobb hangsúlyt tudunk fektetni a webshopon keresztül beérkezett rendelések feldolgozására, ezáltal tudjuk tartani a megszokott gyors szállítást.
 • Telefonos elérhetőségeinken továbbra is elérhetőek vagyunk 12:00 - 18:00 óra között, illetve az emailen érkező kérdésekre is ebben az időintervallumban tudunk válaszolni.

Frissítés (08.19.)

Boltunkban ismét van személyes átvételre és személyes vásárlásra is lehetőség az eddig megszokott nyitva tartási időben (H-P: 12:00 - 18:00 között)!

Személyes vásárlás (és átvétel) feltételei:

 • Egy időben maxium 2 ember tartózkodhat a boltban
 • Maszk viselése kötelező
 • Személyes átvétel esetén, mindenképpen meg kell várni a visszaigazolásunkat, hogy össze van készítve az adott rendelés. Amíg nem igazoltuk vissza, hogy át lehet venni a rendelést, addig nem tudjuk kiadni a rendelt termékeket

Röviden, majdnem mindenben visszaállt a boltunk az eddig megszokott működésre. A különbség az alapvető higiéniai szabályok betartása az ügyfeleink és a saját egészségünk érdekébe!

Frissítés (06.02.)

Ismételten a megszokott időpontban tudsz jönni a Sat.Hu Antenna Szakáruházba!

Ami azt jelenteni, hogy hétköznap (H-P) 12:00 - 18:00 óra között vagyunk nyitva!

Személyes átvétel és vásárlás feltételei:

 • Maszk viselése továbbra is kötelező mielőtt belépsz a boltba!
 • Egy időben csak egy ember tartózkodhat a boltban! (A boltunk méretéből adódóan úgy ítéltük meg, hogy ebben az esetben a legbiztonságosabb az ügyfelek és a dolgozók számára!)
 • 12:00 - 18:00 óra között van lehetőség személyes vásárlásra illetve a webes rendelések személyes átvételére (Továbbra is emailben vagy telefonon értesítünk amint átvehetővé válik a rendelésed, így nem kell feleslegesen utaznod!)

 

Frissítés (05.12.)

Úgy döntöttünk, hogy a személyes átvétel lehetőségét újra elérhetővé tesszük, azonban csak szigorú szabályozás mellett!

Személyes átvétel feltételei:

 • Csak a webshopunkban leadott rendeléseket tudod átvenni (Kérünk minden esetben add le a webshopunkban a rendelésedet a gyors feldolgozhatóság érdekében! Személyes vásárlás lehetősége egyelőre továbbra is felfüggesztve marad!)
 • Maszk viselete KÖTELEZŐ a boltba való belépés előtt! (Vigyázzunk egymásra, mivel az egészségnél nincs fontosabb!)
 • 12:00 - 15:00 óra között van lehetőség a webes rendelések személyes átvételére (Továbbra is emailben vagy telefonon értesítünk amint átvehetővé válik a rendelésed, így nem kell feleslegesen utaznod!)
 • Egy időben csak egy ember tartózkodhat a boltban! (A boltunk méretéből adódóan úgy ítéltük meg, hogy ebben az esetben a legbiztonságosabb az ügyfelek és a dolgozók számára!)

Felfüggesztettük a külföldi házhoz szállítás szállítási opciót!

A jelenlegi helyzetben nem tudjuk garantálni a probléma mentes szállítást külföldi rendelések esetében, ezért alapos megfontolás után úgy döntöttünk, hogy átmenetileg felfüggesztjük a külföldi házhoz szállítást. Az ebből fakadó esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Köszönjük a megértésed és a türelmedet!

 

Frissítés (03.25.)

További intézkedéseket vezettünk be az ügyfeleink/vásárlóink illetve a saját egészségünk érdekében!

 • Átmenetileg felfüggetszjük a személyes vásárlást, és a webshopunkban vásárolt termékek személyes átvételének a lehetőségét! Azonban így nagyobb hangsúlyt tudunk fektetni a webshopon keresztül beérkezett rendelések feldolgozására, ezáltal tudjuk tartani a megszokott gyors szállítást.
 • Telefonos elérhetőségeinken továbbra is elérhetőek vagyunk 12:00 - 18:00 óra között, illetve az emailen érkező kérdésekre is ebben az időintervallumban tudunk válaszolni.

Köszönjük mindenkinek a türelmét és megértését!

Az egészség a legfontosabb, vigyázz magadra és másokra!

 

Helyzetjelentés (03.19.)

Meghoztunk néhány alapvető, mindenki egészsége megőrzése érdekében szükséges intézkedést. Ezek nem csak a Sat.Hu csapatát óvják hanem minden ügyfelünk, vásárlónk, érdeklődőnk egészsége érdekében fontos döntések!

 • Korlátozott nyitva tartással működünk: 12:00 - 15:00 között fogadunk személyesen ügyfeleket, legyen szó vásárlásról, érdeklődésről, garanciális ügyintézésről vagy webshopos rendelés átvételéről.
 • Amennyiben technikai segítségre van szükséged, lehetőleg 12:00 és 17:00 óra között bármelyik elérhetőségünkön.
 • Az üzletünkben egyszerre maxium 2 ügyfél tartózkodhat (minimum 2 m távolságot tartva). Kérlek ezt fogadd el, és várakozz a bejáratnál.
 • Amelyik kollégánk teheti otthoni végzi a munkáját, így a válaszadási idő megnövekedhet az eddig megszokottakhoz képest. Illetve az üzletben dolgozó kollégák számát is maximalizáltuk, hogy a lehető legkevesebb kontaktus legyen.
 • Naponta több alkalommal fertőtlenítjük azokat a felületeket amikhez bárki hozzáérhetett (kilincsek, ajtók, telefonok, számítógépek, bankkártya terminál, mosdó stb). (Sikerült még időben beszereznünk kellő mennyiségű fertőtlenítő-és tisztószert)
 • Nincs kézfogás! Se az ügyfelekkel, se a dolgozók egymás között!
 • Határozatlan ideig meghosszabbítottuk az “Ingyenes kiszállítást kérek” lehetőséget (15 000 Ft feletti rendelések esetében), hogy ezzel is növeljük az általunk preferált online rendelés leadását, így csökkentve az esetleges kontaktus számát.


A maximalizált 15:00 óráig tartó nyitvatartás egy napokban hozott kormányhatározat révén született. Az elkövetkező időszakban is igazodni fogunk a központi szabályozáshoz. 
Minden változásról értesítünk (a Facebook oldalunkon keresztül és a fontosabb változásokat összegezve elküldjük hírlevél formájában is, illetve ezt a bejegyzést is frissítjük), hogy naprakész lehess. 

Vigyázz magadra és a családodra! 
üdv: Sat.Hu csapata